" />
0
Winkelwagen
€ 0,00
Heb je nog een oud kastje of commode? Niet meteen kiezen voor iets helemaal nieuws! Probeer 'm eens te pimpen met plakfolie! Je zult versteld staan hoe leuk het is om oude meubeltjes weer van een frisse look te voorzien! De plakfolie is niet alleen geschikt voor oude meubeltjes je kunt ook je baby/kinderkamer hiermee een frisse look geven door dit te combineren met een leuke decoratie van ons en de rest van jezelf. Je kunt het zelfklevend folie overal op plakken, zolang de ondergrond maar glad en vetvrij is. Heb je bv nog wat fotolijstjes dan geef je die simpel dezelfde look als de decoratie tegen de muur.

Het plakken van plakfolie is vrij eenvoudig. Twijfel je aan je eigen kunnen? Niet doen, ook jij kunt met plakfolie overweg! Wil je met kleeffolie knutselen en bijvoorbeeld een kastdeurtje met verschillende kleine stukjes plakfolie decoreren? Dit folie is al verkrijgbaar vanaf 50 centimeter.


Dit plakfolie wordt voor jou van de rol op maat gesneden. Retourneren is daarom ook niet mogelijk. We hebben geprobeerd de afbeeldingen zo goed mogelijk met de werkelijkheid te laten overkomen. Echter, kleuren kunnen altijd iets afwijken van wat jij op je beeldscherm ziet.

 
| Meer

Klantenservice

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons dan weten!
Wij reageren binnen 24 uur.

edith@kidscreations.nl
06-21881438
(ma t/m za van 09.00 - 18.00 uur

Beoordeling

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by Aubeco.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Meer info houten decoraties/letters voor kinderen | Sitemap