" />
0
Winkelwagen
€ 0,00

Heb je nog een oud kastje of commode? Niet meteen kiezen voor iets helemaal nieuws! Probeer het eens te pimpen met plakfolie. Je zult versteld staan hoe leuk het is om oude meubeltjes weer van een frisse look te voorzien. De plakfolie is niet alleen geschikt voor oude meubeltjes je kunt er ook je baby- of kinderkamer een frisse look mee geven door de andere accessoires te combineren met een leuke decoratie van Kids Creations. Je kunt het zelfklevend folie overal op plakken, zolang de ondergrond maar glad en vetvrij is. Heb je bijvoorbeeld nog wat fotolijstjes dan geef je die makkelijk en snel dezelfde look als de decoratie tegen de muur.

Het plakken van plakfolie is vrij eenvoudig. Twijfel je aan je eigen kunnen? Niet nodig, ook jij kunt met plakfolie overweg!  De folie is al verkrijgbaar vanaf 50 centimeter.

De plakfolie wordt speciaal voor jou van de rol op maat gesneden. Retourneren is daarom ook niet mogelijk. We hebben geprobeerd de afbeeldingen zo goed mogelijk met de werkelijkheid te laten overkomen. Echter, kleuren kunnen altijd iets afwijken van wat jij op je beeldscherm ziet.  1 / 5  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  


Klantenservice

Vragen? Mail of bel ons gerust!

edith@kidscreations.nl
06-21881438

KVK:  71884246
BTW: 156406834B02

Dit vinden onze klanten!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by Aubeco.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
FOR STYLISH KIDS